verkkokauppa kaikkiin tarpeisiin

Verkkokauppa, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi

Maailman joustavin verkkokauppa

Verkkokaupan voi perustaa nykyään kuka tahansa, mutta erottuminen joukossa on vaikeampaa kuin koskaan. Focus Flow´n tiimi sisällyttää verkkokauppaasi juuri ne ominaisuudet, joilla alallasi noustaan verkkokaupan johtotähdeksi. Alustana käytetään Magentoa, jonka ansiosta voimme kehittää verkkokauppaasi luovemmin, nopeammin ja ketterämmin pitääksemme kilpailijasi kaukana takana.

Verkkokauppa, josta puhutaan

Täyden kympin asiakaskokemus

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi silmiä hivelevän verkkokaupan, joka takaa asiakastyytyväisyyden jokaiselle vierailijalle. Magenton ansiosta voit nostaa yrityksesi brändiarvon täysin uudelle tasolle.

Hullut päivät joka päivä

Parhaat verkkokaupat imuroivat asiakkaita, jopa viisi kertaa tehokkaammin kuin kilpailijansa. Saat verkkokauppasi asiakashankintaan ja asiakkaidesi palvelemiseen sellaiset työkalut, joista kilpailijasi ovat todella kateellisia.

Työkalut mestarikauppiaille

Tuotteet myyntiin nopeasti

Erityiset ja erilaistavat tuoteominaisuudet ovat avainasemassa asiakkaiden toiveiden täyttämisessä. Verkkokauppasi auttaa sinua tuomaan esiin juuri ne erityisominaisuudet, jotka tekevät tuotteistasi sopivimmat asiakkaillesi. Magentolla on helppoa ja nopeaa tuoda esiin tuotteidesi parhaat puolet sekä rakentaa keskiostosta nostavia tuotepaketteja.

Myyntikäyrät nousuun

Käytössäsi ovat järeät myynti- ja promootio­työvälineet. Saat tuotesivuillesi helposti tuotepaketoinnin, kaupan päälle -tarjoukset, tutorial-videot, tuotearviot ja sosiaalisen median kanavat. 

Näillä Magenton ominaisuuksilla verkkokaupan käynti on helppoa ja tuottavaa

Kaikenlaisille tuotteille

Verkkokauppasi tuotteet voivat olla yhdentyyppisiä, monivalintaisia (koko, väri, jne.), muodostamiasi tuotepaketteja tai asiakkaidesi muokattavissa olevia tuotepaketteja.

Rajaton määrä tuoteominaisuuksia

Voit ottaa myyntiisi lähes millaisia tuotteita haluat ja nostaa niistä esiin juuri ne tuoteominaisuudet, jotka asiakkaitasi kiinnostavat.

Asiakaskohtaisesti muokattavat tuotteet

Voit tarjota asiakkaillesi esimerkiksi kirjailtavia tai nimikoitavia tuotteita ja asiakas voi ladata omia kuvia tai tekstejä käytettäväksi.

Virtuaalituotteita

Voit myydä helposti myös erilaisia virtuaalituotteita, kuten lippuja ja käyttöoikeuksia tai ladattavia digitaalisia tuotteita.

Tuotteiden haku ja selaus

Voit tarjota asiakkaille monipuoliset tuotteiden haku- ja lajittelumahdollisuudet (hinta, brändi, suosituimmuus, jne.). Hakutulokset ehdottavat uusia hakuja ja ohjaavat eteenpäin.

Tuotteiden vertailu

Asiakkaasi pystyvät vertailemaan tuotteita ja heillä on käytössään myös vertailuhistoria. Ominaisuus, jota he todella arvostavat.

Tuotearvostelut

Voit hyödyntää asiakkaidesi positiivisia kokemuksia pyytämällä heiltä tuotearvosteluja ja määrittelemällä eri arviointikriteerejä, kuten vastinetta rahoille tai tuotteen laatu.

Automatisoitua tuotekuvien hallintaa

Verkkokauppasi luo automaattisesti kokoversiot tuotekuvistasi ja laittaa tarvittaessa myös vesileimat paikalleen.

Kampanjasivut

Voit luoda verkkokauppaasi vaikka kategoriakohtaisia kampanjasivuja, joihin ohjaat liikennettä mainonnallasi.

Joustavaa ja nopeaa hinnoittelua

Voit luoda erilaisia hinnoitteluja erilaisille asiakasryhmille, käyttää erilaisia hinnoittelusääntöjä ja luoda erikoishinnoitteluja.

Tehoa tuotetietojen päivityksiin

Voit päivittää tuotetietojasi ryhmittäin yhdellä kerralla. Todella kätevää, jos esimerkiksi pitää poistaa näkyvistä suuri määrä tuotteita yhdellä kertaa.

Varastonhallinta

Voit määritellä varastonhallintaa sekä koko kaupan osalta että tuotekohtaisesti. Esimerkkejä varaston hallinnasta ovat minimi- ja maksimi­tilaukset, jälki­toimitukset sekä RSS-syötteet varastohälytyksistä.

Toteuttamiamme verkkokauppoja

Pentik.com image

Pentik.com

Suomalaisen sisustusmyymäläketjun verkkokauppa.

Lue lisää...

Koolaman.com.au image

Koolaman.com.au

Australialaisen design-korupajan verkkokauppa.

Lue lisää...

Napapiirinkuljetus.fi image

Napapiirinkuljetus.fi

Lämmitysöljyä ja maa-aineksia kotiin tuotuna.

Lue lisää...

Jubileelane.com image

Jubileelane.com

Jubilee Lane toimittaa kirsikat australialaisten joulupöytiin.

Lue lisää...

BRPPac.fi image

BRPPac.fi

Lisä- ja ajovarusteet Lynx ja Ski-Doo -moottorikelkkoihin, Can-Am mönkijöihin, Sea-Doo vesijetteihin sekä Can-Am Spydereihin.

Lue lisää...

Lue blogistamme vinkkejä verkkokaupan kehittämiseen

Lisää myyntiä verkkokaupalla

Verkkokauppa tekee kauppiaasta *monikanavaisen jälleenmyyjän*, joka tekee parempaa tulosta. Paraskin verkkosivusto on lopulta vain markkinoinnin kuluerä, joka ei tuo euroakaan liikevaihtoa.

Lue koko kirjoitus.