Aineistoareena on mediapankki ja dokumenttien hallintajärjestelmä yhdessä helppokäyttöisessä paketissa.

Helppo käyttää, ylläpitää ja rakastaa

Aineistoareenan käyttö on nopeaa, vaivatonta ja joustavaa: löydät kaikki aineistot nopeaa hakua käyttämällä, pääset niihin käsiksi alle kolmella klikkauksella ja jaat muille kahdella. Käyttöä helpottaa myös kaikkien tiedostojen esikatselu, jolla voit selata esitteet, katsoa videot ja PowerPoint-esitykset lataamatta yhden yhtä tiedostoa omalle koneellesi.

Ajantasainen aineisto – aina

Ennen Aineistoareenaa aineistot hukkuivat erillisille muistitikuille ja käyttäjien omille tietokoneille. Uudet ja vanhat aineistot menivät iloisesti sekaisin. Aineistoareenassa ajantasainen aineisto on kaikkien käyttäjien ulottuvilla. Tarvitset vain verkkoyhteyden ja pääset käsiksi tarvitsemaasi aineistoon aina ja kaikkialla.

Säästä aikaa, rahaa ja hermoja

Heitä jäähyväiset aineistopyynnöille, uusimpien tiedostojen metsästämiselle ja turhauttavalle aineistojen etsimiselle. Aineistoareenassa kaikki tärkeä löytyy helposti ja nopeasti yhdestä osoitteesta. Lisäksi Aineistoareena skaalautuu tarpeesi mukaan – maksat vain siitä, mitä tarvitset ja käytät!

Tervetuloa kaikki muodot ja koot

Aineistoareena on avoinna kaikille aineistoille, formaateille ja käyttäjille. Se on kuvapankki, aineistopankki, materiaalipankki ja dokumenttien hallintajärjestelmä yhdessä helppokäyttöisessä paketissa. Voit arkistoida, jakaa ja tallentaa vaikka jok’ikisen tärkeäksi kokemasi dokumentin – ja löytää ne vuosien kuluttua yhtä helposti kuin olisit juuri eilen niitä käyttänyt.

Ihastuitko? Niin mekin!

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikolle 040 570 5532. Kerromme mielellämme lisää.

Jätä meille viesti