Rovaniemi Hirsitalot

Rovaniemi Hirsitalot Oy on vahvasti vientiorientoitunut hirsitalotoimittaja, jonka yli viiden miljoonan euron liikevaihdosta valtaosa kertyy viennistä Venäjälle, Aasiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiöllä on myyntitoimistot Rovaniemellä, Pietarissa ja Moskovassa.

Lähtökohdat

Yhtiön uusi pääkonttori, Kieppi-talo, avattiin Joulupukin Pajakylään Rovaniemelle marraskuussa 2013. Kieppi-talo on suomalaisen hirsirakentamisen taidonnäyte, jonka taustalta löytyvä tietotaito ja tarina haluttiin kertoa suurelle yleisölle.

Ratkaisut

Avajaisten yhteyteen suunniteltiin Kieppi-kuva, joka markkinointimateriaalien lisäksi koristi pääkonttorin edustustiloja. Kuluttajaviestinnän terävöittämiseksi luotiin bränditarina Kiepistä. Lehdistöviestinnän kärjeksi otettiin yhtiön vientiosaaminen, ja medioiden kiinnostus herätettiin lehdistötilaisuudella ja -paketilla.

case solutions1 RovaniemiHirsitalot

Lapin Kansan artikkelin myötä yhtiömme paikallinen tunnettuus parani kertaheitolla. Kauppalehden ja Rakennuslehden jutut puolestaan paransivat valtakunnallista näkyvyyttä ja uskottavuutta potentiaalisten asiakkaiden, hankintaverkoston ja yhteistyökumppaneiden puolella. Lopputuloksena on ollut selkeä lisäpotku koko liiketoimintaan.

Timo Kähkönen, Toimitusjohtaja, Rovaniemi Hirsitalot Oy

case solutions2 RovaniemiHirsitalot