Rovaniemen Energia

Rovaniemen Energia -konserni on yli 100 henkilöä työllistävä, Lapin kokenein ja monipuolisin sähkön ja lämmön tuottaja. Focus Flow on ollut energiayhtiön matkassa mukana vuodesta 2010 lähtien ympärivuotisena ja kokonaisvaltaisena kumppanina. Yhteistyöllä on pystytty terävöittämään energiayhtiön markkinointia ja myyntiä imago- ja tulostavoitteiden saavuttamiseksi.

Lähtökohdat

Rovaniemen Energian Suosiolan voimalaitokselle rakennettiin vuonna 2013 tuhkarakeistamo. Se tuottaa puu- ja turvepoltosta syntyvästä tuhkasta metsien kasvu- ja terveyslannoitetta. Rovaniemen Energia halusi pitkäaikaisen kumppaninsa matkaansa mukaan, kun energiayhtiö lanseerasi uuden luonnonmukaisen tuotteensa osittain uusille markkinoille.

Ratkaisut

Yhteistyön tuloksena syntyi uusi tuotekonsepti, Naturlan-tuhkaraelannoite. Tuotteistamisen brändityö alkoi workshopeilla ja fact finding -tilaisuuksilla, joilla hankittiin tuotetietoa analysoitavaksi. Brändin suunnittelu ja implementointi oli monivaiheinen ja tehokas prosessi, joka sisälsi muun muassa tuotteen nimen, visuaalisen identiteetin, perussovellukset, myynnin ja markkinoinnin materiaalit sekä lannoitetehtaan vihkimistilaisuuden järjestelyt.

Lehdistöviestintätoimenpiteillä taattiin uudelle tuhkarakeistamolle ja Naturlan-lannoitteelle näkyvyys Lapin alueella.

Naturlan Responsive web