Santa Claus Holiday Village

Joulupukin lomakylä on täyden palvelun matkailukohde Napapiirillä, jossa vierailee vuosittain noin 300 000 koti- ja ulkomaista kävijää. Massiivista ihmisvirtaa mahdollisimman hyvin palvellakseen lomakylässä on tehty mittavia investointeja. Lomakyläkonseptiin kuuluu 74 hotellitason mökkihuoneistoa, laadukas ravintola, matkamuistomyymälä sekä ohjelmapalvelut. Ja tietenkin itse Joulupukki on tavattavissa lomakylässä vuoden jokaisena päivänä.

Lähtökohdat

Focus Flow’n ja lomakylän monipuolinen yhteistyö on startannut markkinoinnin ja digitöiden merkeissä vuonna 2010, jolloin ensimmäiset majoitushuoneistot ovat valmistuneet alueelle.

Ratkaisut

Lomakylälle ja sen palveluille on luotu ilmeet, jotka erottuvat ja viestivät ainutlaatuisesta laatutasosta osana alueen palvelutarjoomaa. Markkinointi- ja viestintämateriaalien sisältö puolestaan tukee imagoa korkeasta hotellitason lomakylästä.

schv case 02
schv case03

Yhteistyömme on ollut kehittävää, haastavaa ja erittäin hedelmällistä. Focus Flow on tuottanut meille upean yhtenäisen julkisuuskuvan sekä digitaaliseen mediaan että painettuun materiaaliin.

Marko Jääskö, Yrittäjä, hallituksen puheenjohtaja, Napapiirin Lahja Oy

schv web