Jari Kunnari

Jari Kunnari

Account Manager

Verkkokauppojen virkeä virittäjä
- myynti
- asiakkuuksien hoito
- projektinhallinta

Tarja Väyrynen

Tarja Väyrynen

Account Manager

Sujuvaa projektinhallintaa ja nasevia otsikoita.
- Konseptit, kampanjat ja tapahtumat
- Asiakaslehdet ja esitteet
- Monikanavainen markkinointiviestintä

Jari Ketola

Jari Ketola

Developer

Magento- ja integraatiovelho, jonka salaisena intohimona ovat revontulet
- Verkkokaupat
- Integraatiot
- Kaupalliset ratkaisut

Hae töihin meille

Hae töihin meille

Copywriter, Designer, Developer ...

Haluatko haasteita? Olla hyvä ammatissasi? Ja kehittyä yhä paremmaksi tulevaisuudessa?
Lue lisää avoimista työpaikoistamme.

Lapista maailmalle

Focus Flow on vuonna 2006 perustettu digi- ja markkinointiviestintätoimisto, joka pitää päämajaansa Rovaniemen Napapiirillä. Olemme erityisen taitavia ohjelmoinnissa ja kokonaisvaltaisen viestinnän suunnittelussa.

Rakastamme suoraa lähestymistapaa, joka säästää rahaa ja aikaa. Olemme rehellisiä, veitsenteräviä ja tehokkaita. Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja, jotka eivät jää vain koristeeksi toimiston hyllylle, vaan tuottavat tulosta.

Asiakkainamme on niin suomalaisia kuin ulkomaisia pk-yrityksiä, julkisen sektorin toimijoita sekä kansainvälisiä pörssiyhtiöitä. He arvostavat toimintavarmuuttamme, joustavuuttamme ja työnlaatuamme. Olemme kekseliäs ja ketterä kumppani, johon voi luottaa – tilanteessa kuin tilanteessa.

Focus Flow Oy on Hansel-hyväksytty valtionhallinnon sopimustoimittajan (Recommended Finland Oy) alihankkija.

Recommended Finland Oy

Helsingin kumppanimme ja sisaryrityksemme Recommended Finland on tarjonnut B2B- ja yhteiskuntaviestinnän huippuosaamista jo vuodesta 1990 alkaen. Yhtiön 30 ammattilaista muodostavat rautaisen ja sitoutuneen tiimin, jonka kanssa Focus tarjoaa tarvittaessa koko suunnittelupaletin isompiinkin kokonaisuuksiin. Kansainvälisen markkinoinnin asiantuntijana Recommended on mukana myös E3 Agency Networkissa.

E3 Agency Network

Olemme Recommendedin kautta osa E3 Agency Networkia. Verkostoon kuuluu lähes 30 markkinointiviestintätoimistoa ympäri maailman.

E3-verkosto on toiminut siltana kansainvälisiin asiakassuhteisiimme. Kotimaan lisäksi olemme osallistuneet projekteihin mm. Australiassa, Italiassa, Kanadassa, Saksassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa.